Alle categoriën

Maatwerk meubelen

Op zoek naar een meubel op maat? Neem dan een kijkje bij onze maatwerk meubelen. Van kasten tot tafels tot TV meubelen, we verkopen unieke meubelen die zijn gemaakt van geleefd hout. We blenden materialen zoals massief hout, metaal, leer en beton. Ieder meubel is uniek en gemaakt van duurzame materialen.

Interesse in een meubel op maat? Kijk dan tussen ons aanbod. Zit hier niet (precies) tussen wat je zoekt? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. De maatwerk meubelen worden op maat gemaakt van niet standaard materialen op basis van jouw specificaties en dus kan er geen gebruik gemaakt worden van het herroepingsrecht.

Bekijk het hele assortiment >>

Lampen

Wij verkopen unieke lampen met combinatie van hout, staal en leer. Onze exclusieve lampen worden handgemaakt in ons lampenatelier. We hebben eigen modellen én we maken lampen op maat. Hoe dan ook, elke lamp is uniek. Of het nu gaat om een hanglamp, wandlamp of staande lamp. Omdat alle lampen op maat gemaakt worden van niet standaard materialen kun je geen gebruik maken van het herroepingsrecht.

Gerecycled materiaal
Alle modellen worden gemaakt van gerecycled materiaal. We gebruiken geleefd hout in combinatie met staal en leer. Om de kwaliteit hoog te houden, maken we gebruik van de mooiste houtsoorten.
Een lamp op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als lampen geïntegreerd moeten worden in een domotica systeem, zijn wij je graag van dienst.

Bekijk het hele assortiment >>

Woonaccessoires

Je kunt bij ons terecht voor maatwerk woonaccessoires. Denk aan robuuste spiegellijsten en lijsten voor foto's en schilderijen, kandelaars, kapstokken en ga zo maar door.

Elk accessoire is uniek. We verkopen eigen modellen en we maken accessoires op maat. Het vertrekpunt is jouw idee en wij maken hier een eigen ontwerp van. Contact ons voor de mogelijkheden en de prijzen. Let wel alle woonaccessoires worden op maat gemaakt van niet gangbare materialen op basis van jouw wensen daarom kun je geen gebruik maken van het herroepingsrecht.

Bekijk het hele assortiment >>

Kleur & Onderhoud

Hout werkt en blijft werken. Daarom is het belangrijk dat elk meubel goed wordt onderhouden om hier zo lang mogelijk van te kunnen genieten en om de natuurlijke uitstraling te behouden. We verkopen verschillende onderhoudsproducten, waaronder loofbeitsen, kleurbeitsen, hardwaxolie en matte lak.

Het hangt van verschillende factoren af welk product de beste keuze is, zoals de houtsoort, het product waarmee het meubel is afgewerkt en het gebruik van het meubel.
Kom je er niet aan uit of wil je graag eerst passend advies? Dan adviseren wij je graag over het afwerken en/of onderhouden van meubelen. Neem gerust contact met ons op.

Bekijk het hele assortiment >>