Meubelstralen een vak apart

Het stralen van meubelen wint steeds meer bekendheid. Logisch want je kunt hiermee bestaande houten en metalen meubelen een totaal andere uitstraling geven.

Toch komt er bij het stralen van meubels nogal wat kijken: Is het een zachte of harde houtsoort? Wat is het gewenst eindresultaat, glad of robuust? Welke straalmiddel is wel of niet geschikt? Welke korrelgrootte? Wat is het effect op de eindafwerking? Zomaar wat zaken die een rol spelen.

Kies dan ook altijd voor een bedrijf met ervaring op het vlak van meubelstralen en fijn kunnen werken. We zien ook bedrijven die gevels en ander grover werk doen, die het stralen van meubelen zien als een nevenactiviteit. Maar vaak niet met het gewenste eindresultaat voor de klant.

Wij stralen met een speciaal mineraal, gebruiken diverse korrelgroottes en kunnen naast de keuze van nozzle ook de druk en hoeveelheid materiaal aansturen. Met deze variabelen hebben we de volledige controle over het eindresultaat. Kies voor Blend4, dan kies je voor kwaliteit!

Related Posts

Leave a Reply