Lampen op maat

De ideale sfeer bepaal je met een unieke design lamp

Exclusieve verlichting

Ieder mens is uniek, waarom zou een lamp dat niet zijn?

In ons lampenatelier maken wij exclusieve verlichting. We hebben eigen modellen én we ontwerpen lampen op maat. Zo willen we iedereen een unieke lamp aan kunnen bieden. Bijzonder aan onze lampen is dat ze stuk voor stuk worden gemaakt van gerecyclede materialen, zoals geleefd hout. De combinatie met staal en leer zorgt voor een rustieke en industriële look. Elke lamp wordt handgemaakt.

Echt maatwerk

Verlichting op maat

Waarom wij ons hebben gespecialiseerd in maatwerk lampen? Omdat we vinden dat verlichting en lampen meer aandacht verdienen. Het is een ondergeschoven kindje, terwijl het enorm sfeerbepalend is. Lampen maken een interieur áf.

Verlichting op maat

Waarom wij ons hebben gespecialiseerd in maatwerk lampen? Omdat we vinden dat verlichting en lampen meer aandacht verdienen. Het is een ondergeschoven kindje, terwijl het enorm sfeerbepalend is. Lampen maken een interieur áf.

Lichtplan

Vind je het lastig om zelf te bepalen waar in jouw woning lampen moeten komen en wat voor soort lampen dan nodig zijn? Wij helpen jou hier graag mee. Lees hieronder meer over een lichtplan of neem contact met ons op.

Domotica inbouwen

Anno 2021 willen de meeste mensen een modern en slim huis. Daarom worden lampen steeds vaker geïntegreerd in een domotica systeem. Zo kan alle verlichting worden aan- en uitgezet met één afstandsbediening.

LED verlichting

Wij maken gebruik van LED verlichting. Door de langere levensduur en het energiezuinige gebruik. Weet je niet hoeveel Lumen je nodig hebt? Wij helpen je uit de brand. We kunnen onder andere een testopstelling maken om te kijken wat passend is voor jouw situatie.

Lampen van hergebruikt of hernieuwd hout

Natuurlijke materialen gecombineerd met de modernste technieken

Wij maken in ons lampenatelier de mooiste op maat gemaakte lampen van hout, leer en staal. Het hergebruiken van geleefd hout past volledig bij onze circulaire visie. Om de kwaliteit hoog te houden, gebruiken we de mooiste houtsoorten met een karakteristieke tekening.

Door creatief te werk te gaan, combineren we de meest natuurlijke materialen met de modernste technieken. Je wil natuurlijk wel meegaan met een moderne tijd waarin moderne verlichtingssystemen gangbaar zijn.

Exclusieve designlampen

Voor elke oplossing

Of het nu gaat om een hanglamp, een wandlamp, een staande lamp, balk lampen of spots, voor elke oplossing vervaardigen wij een exclusieve design lamp. We overleggen welke materialen er gaan worden gebruikt en hoe jouw unieke stuk eruit mag komen te zien.

Wij gebruiken alleen duurzaam gerooide bomen uit Nederland, België of Frankrijk. Meestal zijn deze bomen omgewaaid of om andere redenen aan kap toe.

There’s always a second chance Don’t waste it

Consume Ethically. Buy less, recycle

CONTACT US NOW ->

Lichtplan op maat

Persoonlijk advies

Een lichtplan is vaak een van de laatste dingen waar mensen zich bij het inrichten van een ruimte in verdiepen. Enorm zonde, want om harmonie te creëren in een ruimte moet er een juiste balans zijn tussen sfeer- en functionele verlichting. Daarom schieten wij je graag te hulp.

Samen maken we een persoonlijk lichtplan op maat. We houden rekening met de indeling van de ruimtes en natuurlijk kijken we ook naar de functie van elke kamer. Aan de hand van een plattegrond nemen we de verschillende soorten verlichting door.

Het is belangrijk om te bepalen waar je de verlichting precies voor nodig hebt en natuurlijk ook wat de sfeer is die je wilt creëren. Aan de hand van het lichtplan kunnen we zo nodig ook een testopstelling maken.

Welke soorten verlichting zijn er?

Wij maken onderscheid tussen 4 soorten verlichting. Basisverlichting, voor het goed verlichten van de ruimte. Functionele verlichting, waarmee je bijvoorbeeld beter kunt lezen of koken. Accentverlichting, bedoeld om objecten uit te lichten. En sfeerverlichting, om een bepaalde sfeer mee te scheppen.

Circulaire visie Blend4

Net als jij geven wij om de natuur en om ons milieu. Dit uit zich in een circulaire werkwijze. Niet alleen motiveren wij onze klanten om een bestaand meubel te refurbishen, ook streven wij ernaar om in ontwerp en productie zoveel mogelijk gebruik te maken van circulaire materialen.

Waar we kunnen, zullen we altijd voor biobased producten kiezen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Blend4 streeft ernaar om in alle facetten van de bedrijfsvoering de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Samen op weg naar een duurzame toekomst